Mar 16, 2013, 1:47 PM  

Старият дъб 

  Poetry » Other
844 0 2

                         Спах.
Събудих се студен и блед под Стария Дъб
край Долината на Безкрайните Халюцинации.
Бях се озовал там чрез помощта на астрални сили

и никога не ще се завърна обратно.


Тук принадлежа.

Завингаги, безвъзвратно окован от черните вериги на отвъдземна самота.

Тронът и дворецът от фалшива материя.
Принадлежат на мен, единствения.
Гордо пазя страната на вечните илюзии
от странстващи мъртви пътници.

Мислят, че ще намерят покой,

но няма.
Аз единствен от всички погребани
получих задача от Господ - да пазя илюзорната страна.

И участта ми е всевечна.

© Никой Никога All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много смело! Не ми хареса, но за старанието и идеята - 6 Преработи го!
  • В сънищата винаги има доза истина
Random works
: ??:??