Не искам да си спомням старото ми аз,
което не можеше да се весели.
Не искам да си спомням онзи час,
в който пламъкът в мен не гори.
Не искам да си спомням времето,
в което душата ми неутешимо кърви.
Не искам да си спомням онези дни,
в които палитрите бяха сиви
и в живота ми нямаше цвят,
който душата ми да оцвети.
Времето нека заличи
всички мои мрачни дни.
© Еленка Гишина All rights reserved.