Mar 28, 2007, 2:56 AM

Стена 

  Poetry
1544 0 2

Страст.

Допирам топла ръка

до студеното стъкло

и дъхът ми секва,

пронизан от леда.

Аз съм в кристална клетка!

Не мога да усетя,

а искам ли,

далечното огнено кълбо?

Болка.

Ръцете ми оставят мокри следи.

Аз съм чудовище!

Докосне ли ме топлина,

ще строша студената стена.

Но аз съм сляпа,

хвани ме за ръка

и изведи ме от тази тъмнина!

© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??