Aug 8, 2006, 10:57 PM

Стига! 

  Poetry
750 0 3

Стига си ми казвал,че ме обичаш -
стига си се правил, че след мене тичаш!
Не виждаш ли, че ти вярвам -
и ме караш само да страдам!
Не знам какво ми става - не бях такава!
Кажи ми какво да правя?
Но не, стига! Писна ми!!
Виж какъв номер ми скрои!
Обикнах те без да осъзная -
без дори да го желая!!!
И ето виж сега -
място не си намирам, защото те обичам
и само заради това - от яд умирам!!!

© Силвия Йосифова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??