Oct 12, 2014, 7:22 PM

Страдание 

  Poetry » Love
431 1 0

Страдание

 

Не ме оставяй никога сама,

не ме оставяй, мили мой...!

Не ме оставяй в мъка и тъга -

от тебе имам нужда аз сега!

 

Не искам ти да си отидеш,

да ме забравиш и заминеш,

да пуснеш моята ръка,

да нараниш моята душа!

 

Не ме оставяй повече така,

по този начин аз сълзи да лея.

Ела вземи ме ти сега -

в прегръдките ти като бебе сладко да заспя!

 

И нека всичко да оставим,

да простим и да забравим.

И нека добротата победи - 

в мир и любов света да цари!

© Ина Лилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??