Feb 20, 2014, 10:26 PM  

Страдание 

  Poetry
681 0 3

СТРАДАНИЕ

 

Колко много си изстрадал...

Колко можеш, ми кажи?
Малко имаш, а си давал
от душата си преди...

 

Колко рани преживял си?

Колко части липсват в тебе?
Как животът, с теб играл си,
е успял да те превземе...

 

Как ти въздух си поемаш?

Бил си точно като в ада -

всички близки, дето гледаш,

си отиват без пощада...

 

Колко още ще изстрадаш...

Колко можеш, ми кажи?
Малко имаш, още даваш,
а душата ти гори...

 

... с възхищение към...

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??