Apr 8, 2004, 11:19 AM

Страх 

  Poetry
1711 1 1
СТРАХ

Спомням си, че те обичах,
че беше с мен в безмислените ми мечти.
Помня те като красива сянка,
обсебила разплаканите ми очи.
Помня те, защото не успявах да те мразя,
когато без любов протягаше ръце към мен.
Разбирам, че дори сега във мрака
мечтая само за едно
да бъда обичана от теб
.


© антония All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря!Дано си прав.Ако изобщо знам какво е свобода.Едва ли...
Random works
: ??:??