Когато нощем падне мрак
Страхът затиска ни гърдите пак.
Той сякаш крие се в сенките
и чака своя час
да впие нокти безпощадно в нас.
Той със своята огромна мощ
завладява мислите ни
и реже ни спокойствието като нож.
Сякаш всеки наш кошмар
превръща се в реалност с помощта на тази твар.
Но ето - слънцето изгрява
и Страхът в сенките отново пропълзява.
Обземат ни приятни чувства,
денят отново ни прегръща.
© Тизан All rights reserved.