Dec 1, 2012, 11:47 PM  

Страхът да обичам 

  Poetry » Other
612 0 0

Когато светът ти се срине под теб,
сивото дебне,
страховито напада и трака.
Огромна устата
предъвква до голо венците си,
непосилно преглъща,
безумно очите втренчени в мрака
превръщат слабостта ми в сила.

 

Тогава на заран морно пробуден
вярно се взирам,
изгревът сиво-син, прашен
прокужда черната мисъл,
стопена, кристална и чиста.
Изчезва страхът да обичам!
Щастливи моменти прегръщам,
примитивно прилични,
но в красивите спомени
те ща са вечни...

 

LIKADEVONEN (27.11.2012г. 17:33ч.)

© Илия Деведжиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??