Oct 31, 2013, 9:42 PM  

Страст 

  Poetry » Love
744 0 6

Страст

 

Телата ни изгарят от желание,

изгубили самообладание

захвърляме своите дрехи

и оставаме без доспехи.

Оголени и без свян

се отдаваме на своя блян.

Тела горещи две се слели

изгарящи, изпепелени.

Бушуват страстите във нас

и двама във захлас

забравяме за цялата вселена,

която тъй е наранена!

© Милена Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??