Jul 11, 2007, 9:05 AM

СТРАСТ 

  Poetry
492 0 3

 

                         СТРАСТ

 

Искам да ме вземеш - както вятъра

бурно есенни листа завихря.

Искам да забравиш всичко друго,

да ме любиш ТУК, СЕГА – до лудост!

 

Нека бъда глина във ръцете ти –

мека, поддатлива и безпомощна

и платно под устните ти парещи -

трепкащо, блестящо и приканващо.

 

Тялото ми – извор чист да бъде,

утоляващ твойта силна жажда!

Нека тази изворна наслада

страстен огън в тебе да подклажда!

 

Разтопена аз  -  да се разлея,

да почувствам  в мене светлината.

След което -  пак ще оживея,

за да бъда с тебе в тишината!

 

 

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??