Aug 6, 2008, 5:05 PM

Страстта към живота.. 

  Poetry » Other
534 0 9

Щом настъпи

безразличие

и морето спре

да се вълнува...

В тъй досадното

затишие,

мечтая пак

да забушува...

 

 

 

 

Мене да

погълне цяла

синята

безкрайна мощ.

А пък после,

отмаляла,

да я сънувам

цяла нощ...

 

 

 

 

Моята страст

към живота

влива се

като река,

преливаща е

и дълбока...

всичко,

отмива всичко тя...

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??