Nov 13, 2022, 8:49 AM

Стреляй смело 

  Poetry » Love, Authors song
670 3 9

Стреляй смело - не щади.
Убий последните ми чувства.
Тук, отляво ме цели.
Само не, недей пропуска.

 

Припев:
Убий ме, после запали.
От тебе само имам нужда.
Брой: едно... и две... на три. (Бум)

Жалко, че сега пропусна.

 

За теб небе съм без звезди.
В нощта свирепа ме отблъсна.
Градът без тебе се руши.
Как можах да го допусна?

 

Припев:

Убий ме, после запали.
От тебе само имам нужда.
Брой: едно... и две... на три. (Бум)
Много жалко, че пропусна.

 

Стреляй смело - не жали,
че днес не искам да те пусна.
Водопад съм от сълзи.
По тебе идвам - да се спусна.

 

Припев:
Убий ме, после запали.
От тебе само имам нужда.
Брой: едно... и две... на три. (Бум)
Защо ли пак сега пропусна?

 

За теб и стаята мълви.
Въздухът дори замръзна.
А в мен не спира да вали.
Не, не искам да те пусна.

 

Припев:
Убий ме, после запали.
От тебе само имам нужда.
Брой: едно... и две... на три! (Бум)
За кой ли път, сега пропусна.

 

Стреляй смело - да боли
и без това след теб ще рухна.
Давай - просто ме убий
и пак по теб, любов, ще хукна.

 

Припев:
Убий ме, после запали.
От тебе само имам нужда.
Брой: едно... и две... на три. (Бум)
Прости, но няма да те пусна!

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??