Apr 16, 2019, 11:59 AM

Струнен блясък 

  Poetry » Other
641 3 2

От струнен блясък,
като вопъл скрит,
довява попътен вятър
от моя песенен вик.

 

И всеки ден повтарям,
че искам да съм твоя.
И пак да бъда любовен блян
със струнен блясък в любовта.

 

Аз тичам към теб
и отново даде ми криле.
За да полетя към теб
със струна на любовна песен в мен.

© Димитрина Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??