Dec 27, 2009, 6:00 PM

Студено е... 

  Poetry » Love
612 0 9

Студено е...

Студено е...
Толкова е
студено!
Замръзвам
без
твойто
лице.
Само
ме
прегърни...
Направи
го
за
мене!
Дай
пет
минути
топлина
на
ръце!
По-добре е
сега
да помълчим
от сърце...
Искам
да помня
завинаги
пет
кратки
минути
в твойте ръце,
преди
съвсем
да
изстина...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??