Sep 7, 2015, 8:14 PM

Стъпки 

  Poetry » Love
498 0 1

Тишина... Изкривени са лицата
и стъпките пищят ей там, на ъгъла,
където погледът ми е мълчание
и неизречена прокапвам в пъкъла.


Ръцете ми обгръщат празното ми тяло
и ничие сърце прелива през пространствата,
и капе като закъсняла восъчна забрава
да ми напомни, че със теб била съм цяла.

 

Обувки се забиват в овдовели улични паважи
и пеят соло за прахосани мечти и още нещо -
соната за това, което отсега е невъзможност,
а токовете ми със локви от очите ми се срещат.

© Симона Гълъбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??