May 26, 2016, 4:29 PM

Стъпки в безкрая 

  Poetry » Love
1091 0 0

Светът какво е?
Стъпки в безкрая,
сънища, гонещи кристални мечти,
болка от ада, нужда от рая.
Да бъдеш си струва. Дали?

Затваряйки своите очи
спомни си за мен, 
осветена от лунни лъчи.
със сърце на сърцето във плен.
Вървя с теб по пътя вечен
и все напред ни тегли денят.
Любовта е - чела съм - живот безконечен
и безграничен простор - висота.

Жалко. Останаха просто следите.
Жалко. Отново падат звездите.
И розите запазиха само бодлите,
дори цветът изчезна, 
през призма на сълзите
и болка безполезна. 
Но и тебе боли те.

Животът какво е?
Стъпки в безкрая,
измъчен гняв в отчаян бяг,
пристигащ от ада, гонещ все рая,
но всичко повтаря се пак.

© Цветелина Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??