Aug 31, 2008, 8:20 PM

Стъпките по пода не са мои 

  Poetry
590 0 8

Стъпките по пода не са мои -

отдавна в дома ти не съм идвала.

Далеч са дните, когато

приютяваше ме и в мислите

и в сърцето си…

Стъпките по пода не са мои -

отдавна в дома ти не съм идвала.

Дори не съм гостувала за малко

 в мислите и в сърцето ти,

когато си почиваш от любимите…

 Стъпките по пода не са мои -

отдавна в дома ти не съм идвала.

Доста прах се е събрала върху мен,

забравена някъде и в мислите,

и в сърцето ти…

© Някога Някъде All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??