Sep 27, 2016, 4:43 PM

Супернова 

  Poetry » Love
330 1 3

И няма значение каква съм била,
и колко апокалипсиса съм преживяла,
и дали била съм дълго време без душа,
или на парчета. Днес съм цяла.

 

И онази, дето беше властелин,
на мрака, на пропастта, на урагана,
в очите ти днес унесено искри.
Дори и сенки около мене няма.

 

И без да питаш дали съм готова,
намери в мен, което никой не видя.
От черна дупка станах супернова.
И твоя. Всичко засия.

 

 

29.07.2016г.
гр.Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??