Не спирам аз - жената да обичам!
Макар да не познавам любовта.
И всяка сутрин тръгвайки да тичам
наблизо - из съседната гора,
с усмивка - по челото я целувам,
завивам я с дебелия юрган,
и чак тогава хуквам да лудувам
с една девойка - в близкия балкан.
Аз бягам с нея някъде минута,
до стаичка в съседния комплекс.
Превеждам й - по сметката валута,
и почвам с нея нещо като секс:
Тя вади - от огромната си чанта
кило бекон и няколко яйца.
Котлонче със тиган и малък чайник,
а също пресен лук и пастърма.
Приготвя бързо истинска закуска,
сервира ми я в тясното легло.
Бекончето - под зъбите ми хруска!
Девойката пред мен е по бельо!
Похапвам си и бягам мигом вкъщи.
Нахвърлям се на моята жена!
Не ме интересува - че се мръщи!
Със крос подържам вкъщи любовта!
Юри
Йовев
Декември
2022 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.