Aug 20, 2011, 8:31 PM

Сутрин 

  Poetry
566 0 1

Слънце нашата стая огрява

и лицето ти то озарява...

 

Гледам те... Чудя се... Какво ли сънуваш?

Дали на прекрасни картини сега се любуваш?

Или пък музика слушаш отбрана,

че се усмихваш така отзарана?

 

Може би нейде си ти край морето?

Или хвърчило пускаш в небето?

Или безгрижно бродиш в гората?

Или букет ми събираш в полята?

 

Няма съня ти аз да смущавам!

Оттук ще те гледам... няма да ставам!

"Хубав ден!"- сега ти желая!

И във съня ти влизам накрая...

 

Но ти се пробуждаш... Усмивка сънлива...

Поглеждаш ме... После - целувка игрива...

Казваш: " В съня беше много красива!"

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??