Mar 18, 2005, 6:52 PM

Свещ 

  Poetry
1062 0 1
Свещта гори в ледена забрава,
сълза проблясва върху нейната снага.
Ръка изсъхнала на друга се надява,
а пламъкът гори, но до кога?

Лице заровено виновно във косите,
очаква някой да го съживи,
дали живот блести в очите
или отражението в тях гори.

© Светла Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??