Mar 8, 2019, 12:05 PM

Светлина 

  Poetry » Love
291 0 0

Вървя нанякъде увесил нос.

А слънцето събужда пролетта.

Изтъркано е, но съм много прост -

Така как да повикам любовта?

 

Усмихвам се - просто пожелавам.

Поканвам те да бъдем в добрина.

Вадя лошото - преодолявам,

за да живееме във светлина!

© Красимир All rights reserved.

Енергията следва мисълта!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??