Mar 2, 2021, 8:15 PM

Светлина в тъмата 

  Poetry » Other
482 0 0

Търсеха топлата, туптяща стряха.

Искрящи, плахи взираха се в мрака...

Слаби в студените отливи спяха.

Чакащи, утрешния драконов крясък...

 

Денем преливат с хладен отблясък.

Крилата слънчеви, огнено бягат

по бреговете - облачен пясък,

 

с безмълвен, жежък отплясък.

 

Летят, сребристи изгряват

в САМоразпалил се пламък.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??