Oct 16, 2011, 8:10 PM

Светлият път 

  Poetry
379 0 1

Светлият път -

как го обичам!

По него да тичам,

да се нося,

да танцувам,

да те дочаквам

и да те викам.

Светлият път,

дето тихо ми пее,

нарича,

зарича.

Светлината и ние -

пътят,

в който взаимно се вливаме.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??