Dec 14, 2017, 10:38 PM

Светът ми 

  Poetry
682 2 5

 

 

Мил си ми…

Прости думички,

а колко много значат!

Вярно е,

светът не свършва с теб

и мен,

но без теб,

той няма да е същият.

Просто…

ще е по-сиротен,

по-безцветен,

глух

и ням.

 

  

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??