Jun 22, 2022, 8:14 PM

Светът в една усмивка се побира! 

  Poetry » Love
511 5 5

 

Поглеждаш ме... Щом погледа ти срещам,

усмихваш се!... И в този миг усещам

как стаята искри от светлина!

Светът в една усмивка се побира

чрез чувството, което не умира,

и устните на влюбена жена!

 

Очите ти са ангели небесни!

Възпявани и в стихове, и в песни,

блестят върху доброто ти лице!

А мисълта изпълва ме с наслада -

че ти си тук - и хубава, и млада!...

И радост трепка в моето сърце!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??