Mar 10, 2010, 8:02 PM

Събрала ги 

  Poetry » Humour
568 0 5

(из цикъла "Вицове в рими")

Една жена колата потрошена
закара във сервиза при монтьора.
 Багажникът препълнен бе догоре
 с различни части. Каза притеснена:

„Дали ще е възможно тези части
 да сложите обратно там, където
е мястото им. Вчера на шосето
пропаднах на едно ужасно място.

 След удара събрах ги...” „Да, госпожо –
внимателно монтьорът отговори –
това е здраво... и това отгоре,
което на купа е... Ще ги сложа.

От този картер, много неприятно,
за жалост вече нищичко не става.
И ви съветвам, тоз капак направо
на шахтата да върнете обратно!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??