Mar 26, 2011, 4:39 PM

Събудих се 

  Poetry » Other
682 0 0

Събудих се, сънят избяга от очите

и изведнъж осъзнах - пак ли закъснях?

Най-после че съм свише разпознат

и любовта, и нежността,

които той - мъжът ми - ги дарява

са със толкова висок заряд!

 

И колко глупава или себична съм била,

за да не видя колко много той с радост ме дарява,

със висша нежност с цвят небесносин,

обгръща ме като шал-кашмир от облаци пенливи.

 

И радва се творецът на творбите си,

и реят се телата - танц необозрим,

във пух от нежност светлосин...

 

И винаги в миг такъв питам се:

с какво ли туй богатство съм заслужил?

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??