May 4, 2017, 6:17 PM

Събуждане 

  Poetry » Love
650 0 10

Дъждът изплака на очите сивотата
и нечий полет пеперудите събуди,
вълшебна многоцветност се затича към дъгата,
в искра от нежност всяка болка се изгуби...

 

Galaxi

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??