Jul 25, 2017, 7:32 AM  

Събуждане 

  Poetry » Love
315 3 4

 

Гледаш със невярващи очи 

Докосваш с пръсти плахи 

навън неспира да вали

Денят открадва твоите минути

*****

Притихваш за секунда сам

Да чуеш пърхането на сърцето

Питаш се какво си дал

Уханието остава по ръцете ти

*****

Взираш се в косата разпиляна 

В небрежно свитите нозе

Споменът нощта опиянява

И кара времето да спре

*****

Ресниците потрепват в тъмнината

Дъхът ти спира и мълчиш 

В бленувано очакване душата 

Разкрива най-прекрасните очи

© Весела Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??