Apr 21, 2018, 11:38 PM

Събуждаше се сутринта принцеса..... 

  Poetry » Other
944 3 14

Момиченцето с "мишите опашки",
скрито сред думи от другите хора,
плачеше тихо щом камък от прашка,
удари случайно врабченце на двора.

Момиченцето с верните си кукли,
все питаше: А феите къде са?
Ролки, несръчно направени букли...
Събуждаше се сутринта принцеса.

Момиченцето... Малко остаряло
и днес за миг в очите ми наднича.
Душа, но отразена в огледало.
Момиченцето живо е... Обича.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

The work is a contestant:

По пътя към света на големите »

12 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??