Mar 4, 2015, 10:18 PM

Съдба 

  Poetry » Love
673 0 1

Във тоя шантав свят със теб не се разминахме,

макар че колко пъти сменяхме посоките…

Цъфтаха пролети и сменяха се зими

и пак ръката ми намираше в дълбокото.

 

Във тоя странен свят със теб не се изгубихме,

макар че колко пъти спъвахме се в тъмното...

Тръняха дланите и минаха години

и пак на теб облягах се по стръмното.

 

Във тоя смешен свят със тебе се намерихме,

макар че колко пъти смъртно се ранихме...

И пак ще спрем в затопления скут на Времето

да помълчим и облаците да разлистим... 

© Росица Сертова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "И пак ще спрем в затопления скут на Времето
    да помълчим и облаците да разлистим..."
    Винаги заедно, в добро и зло! харесах!
Random works
: ??:??