Apr 21, 2010, 6:59 AM

Съдба 

  Poetry
620 0 19

С превързани очи

Съдбо моя ти

Държиш везните ми

Ти сляпа си

И глуха си

Сушава от укори

Стоиш...

Стръв държиш

Добро и зло ловиш

Претегляш патилата

После добротата

В строгостта стоиш

Сама...

Без грях и страх

С везни в ръка

Раздърпана

Но горда

Посрещаш всяка орда

Оплювана

Но чиста...

Душата на везната

За да я пречистя

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??