Jul 19, 2008, 12:05 AM

Съдба 

  Poetry
570 0 1
Дъждът измива образа ти от прозореца,
покрива го със капчици мъгла.
Разпръсва го сред стъпките на хората
и вятърът отнася го в нощта.

Аз го гоня, след време го настигам.
Със тебе сме пред някаква врата.
Отваряме я и във миг застиваме,
във огледало виждаме света.

Едно дърво изскубнато от корени,
една мечта с отрязани крила.
В една камара вплетени ужасни спомени,
пречупен клон, надвесил се над тях.

И в миг разбираме посланието на съдбата.
Устните шептят: "Обичам те"!
Но продължаваме нататък
и всеки тръгва само по своя път!

© ВЕН Бети All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • След -обичам те- пътят би трябвало да е един и за двама ви,не мислиш ли приятелю? Но все пак поздравления!
Random works
: ??:??