Apr 10, 2019, 10:10 AM

Съдба орисана 

  Poetry
105 0 0

СЪДБА ОРИСАНА

 

Съдба орисана е... да те обичам -
вятър... плачещ в моето сърце.
Ръка, която сънищата ми облича
с погледа на най-любимото лице.

 

Съдба орисана е... да те чакам -
устни... докосващи мойта душа.
Клонка разцъфнала, разплакана,
окъпана в капки блестяща роса.

 

Съдба орисана е... все да те нося
под крилете си... С теб леко летя.
Отгатваш всичките ми посоки.
Постилаш пътя ми със светлина.

 

Орисана съм безкрай да те обичам.
Прекрача ли прага на вечността,
отново ще бъда твоето „мъжко момиче“,
в сърцето си носело докрай любовта.

 

08 04 2019

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??