Oct 24, 2023, 3:54 PM

Сълза 

  Poetry
133 2 0

Летящи птици в мъничка сълза.

Едно дете протегнало ръка.

Самотен клоун търси светлина.

Лъчът небесен на една мечта.

 

Събрани пиксели от любовта

в ефирен образ на жена.

Душа поела пътя към звезда.

Безкраят е лишен от суета.

 

Сред синевата слънцето искри,

а той усмихнат пак върви.

Небето отразено в тъмните очи.

Сълза от щастие...

Там Вечността гори.

© Гедеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??