Jul 15, 2015, 10:30 AM

Сълзите на Амур 

  Poetry » Other
397 0 6


Сълзите на Амур


Господи, 

всеки затънал е в своите дни

степенуват се чувства

сравняват се постижения

балансират се липсите с помирителни разсъждения

неприемливо хладни изнизват се отражения

страстите водят страстни сражения

искат всичко нищо не дават

обещават си вечности дето за нищо не стават

хората все ми се мръщят

виж ги: тъжат

те не мечтаят да полетят с онзи миг

дето спира в дъха щом докосне ги Любовта

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??