Aug 23, 2023, 3:11 PM

Съм 

  Poetry
291 1 5

 по: https://otkrovenia.com/bg/stihove/vseki-5

Достатъчно е.

Съм.

Привличам

и отблъсквам.

Всичко. Всеки.

Наяве и насън

вървя

по своята пътека.

 

Пристигам от

и заминавам до...

Поискат ли ме,

все ме няма.

Светът -

и чужд, и мой,

обичам, както се

обича хляба.

 

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Ляга в скута ми нощния мрак,
като малко дете го приспивам.
Аз съм труден за стигане бряг,
в който всяка мечта се разбива.
Аз съм истина. И съм лъжа. ...
  382  10 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??