Oct 15, 2008, 8:26 PM

Сън 

  Poetry » Love
432 0 3
 

 

Отворих очи - слънцето блестеше.

Като дете невинно ти до мене спеше.

Мисълта, дали това сега лъжа не беше

през ума ми сега вървеше.

 

Ти се събуди - вятъра шумеше.

Твоят поглед моя срещна.

Убеден бях, че реално е това,

макар и невъзможно да е било.

 

Ти ме целуна - птичките пяха.

Аз отвърнах, ти ме прегърна.

Затворих очи - дъждът валеше,

а ти до мене вече не беше.

 

© Илиан Донев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??