Dec 11, 2008, 1:35 PM

Сън 

  Poetry » Love
970 0 24

Нощта ни грабва - звездна, дива,

но тази нощ е в други времена.

Със шал загръщаш ме да не простина,

но този шал - раздяла е сега.

 

 Разделят ни милиони дни и нощи,

които може би ни предстоят.

Или били са, знам, среднощ е

и нежни сенки бродят над града.

 

Във някой друг живот навярно

ще бъдем с тебе! - може би.

Сега ме остави да си повярвам

и тихо от съня ми си иди.

 

 

 

© Стойна Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??