Хванати сме за ръка, тичаме през ливади.
Тъмни сгради ми се смеят. Вече ми се гади.
Млади и заедно, няма нищо по-прекрасно!
Сама съм от доста време и е много ужасно.
Стоим прегърнати. Правиш ме щастлива.
Всяка секунда от този живот ме убива!
Разкривам се пред теб и обичаш ме, знам.
Никой нищичко не ми е дал, че аз да дам.
Твоя съм изцяло. Толкова сме влюбени...
Всички парчета от сърцето ми са изгубени.
Загубени сме заедно и се скитаме из рая.
Затворена съм в мрачна и тъжна стая.
Цялата ухая на теб. Нежно ме целуваш.
Крещя да останеш, но ти не ме чуваш...
Лекуваш ме. Обгръщаш ме нежно с ръце.
Аз съм изгубена, самотна и с разбито сърце.
© Диляна Георгиева All rights reserved.