Oct 27, 2009, 7:32 PM

Сън или мечта 

  Poetry » Love
998 0 1

Сън или мечта

 

 

Луната в стаята ми надникна,

заля ме студена светлина,

събудих се. Кой ли ме попита

какво тежи на твоята душа.

 

 

Защо премяташ се в леглото,

като мрена риба без вода,
май много време вече чакаш

мъжа от детската мечта.

 

 

Ти крехка си, с душа ранима,

на трудностите с бог устоя.

Сега те виждам най-унила,

страхуваш се от самота.

 

 

Утрото е мъдро, ще го чакам,

с него ще споделя съня, че

свидна обич под език съм скрила

за мъжа от моята мечта.



© Райна Маргина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??