Mar 19, 2013, 4:44 PM

Сън не ме лови 

  Poetry » Love
621 0 1

Тайно при теб пристигам,

докосваш нежно моята ръка.

После след насладата си отивам

и дълго не мога да заспя.

 

През тялото ми преминават тръпки,

сякаш ръцете ти са по мен.

Дочувам леки стъпки,

настъпва новият ден.

 

Слънцето над хоризонта изгрява,

цяла нощ не можах да заспя.

Лек полъх знамената развява,

а аз на прозореца седя.

 

Уморена съм, много ми се спи,

но време е за училище да се приготвям.

На вратата заставаш ти,

отдавна станах и те очаквам...

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??