Feb 11, 2016, 7:29 PM  

Сън в зимна нощ 

  Poetry
668 0 17

 

                                       Като пролет е. В мен и навън.

                                       Вече никакъв сняг не ме плаши!

                                       Да - сънувам един топъл сън

                                       и го пълня във празните чаши!

 

                                       Аз съм някаква сънна върба,

                                       а пък ти си един ръбест орех...

                                       И не зная какво ни събра,

                                       та стените във мене съборих.

 

                                      Да - животът все още е сън

                                      и сънувам във нищото всичко...

                                      А е някаква пролет навън,

                                      любовта ми е шарена птичка!

© Рада Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??