"Цветните сънища... мойто последно убежище", Ив. Диманов
Сънища – пъстри добри пеперуди,
в моите нощи летите.
Идвате, правите някакво чудо
и оживяват мечтите.
Вие ми носите сбъднато време –
миг от реалност измамна.
Всичко, което денят ми отнема,
двойно се връща в съня ми.
Втори живот сте ми, сънища цветни.
Имам ви. И е прекрасно!
Ако си тръгнете, с вас ме вземете –
искам насън да угасна.
© Елица Ангелова All rights reserved.
Светъл поздрав!