Aug 4, 2018, 9:15 AM

Сънливците са закъснели 

  Poetry » Erotic
678 0 0

                                                       Поредно лято

                                                       с мото в обков:

                                                       ,,Сезон за море,

                                                       звезди и любов"

              

                                                       Жарко слънце,

                                                       жарки страсти,

                                                       любовно зрънце

                                                       след поглед и здрасти.

             

                                                       Плаха покана,

                                                       съгласие мълчаливо,

                                                       за среща в капана

                                                       на чаша с пиво.

                 

                                                       Смирено морето

                                                       шушне с вълните,

                                                       брегът под небето

                                                       искри от звездите.

                       

                                                       След лунния блясък

                                                       засиява пътека.

                                                       На топлия пясък,

                                                       с одежда лека,

                                    

                                                       двамата срещат

                                                       устни, тела,

                                                       времето не усещат,

                                                       тяхна е нощта.

                             

                                                       Утро зачева се със зора.

                                                       Политат чайките бели.

                                                       Нощта за любов е добра,

                                                       сънливците са закъснели!

                                                      

                                                     

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??