Apr 14, 2011, 12:02 AM

Сънна терапия 

  Poetry » Love
741 0 0

Безсрамен сън

в безкрайна нощ.

Мрак отвън,

в ръката нож.

 

Тя гледа мен –

безплътен сал

на егоизма в плен,

за егото живял.

 

И пада нож –

последен миг.

За врага лош

отчаян тик.

 

Изстрадан дъх –

безкраен стон.

Излиза дух

и аз съм нов.

 

Далеч от свят –

безсмислен път.

Освободена душа

от житейски съд.

 

Щастлив път

към нея лети,

Далеч от мен

с греещи очи.

 

В безсрамен сън,

в съдбовна нощ,

извади ме навън

бляскав нож.

© Winston Smith All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??