Питах те, но ти мълчеше.
Уж гледаше,
а всъщност спеше.
Сънуваше,
че мен ме няма
и никога не съм бил там.
Попитах те и ти мълчеше.
Твърдеше, че ме искаш,
но личеше,
че няма да ме има
в твоето утре.
Сънувах
бели червеи отвътре.
© Тома Кашмирски All rights reserved.