Oct 11, 2022, 7:11 PM

Сънувай ме 

  Poetry
771 5 6

Не тъгувай за мен, моя Скитнице...

Прегърни ме в съня си и после...

Щом обзема те тялом и в мислите...

Ще ме искаш ти още и още.

 

Не тъгувай, а виж – пълнолуние...

После брой ред по ред и звездите...

Не заспиваш... това е безумие...

Омагьосана бродиш из нищото.

 

Погали ме, обгръщайки вятъра...

Празнотата ти кой ще запълни.

Посънувай ме, тъй, за достатъчност,

че самичка отново се будиш.

 

Полюлей ме на люлка в небето...

Като песен изпей ме в сърцето си.

Докосни ме с бриз от морето

И сънувай, сънувай ме, Скитнице!

 

 

 

 

© Камелия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е
  • Благодаря ви за милите думи, Скитница, toti, Миночка и Пепи! Бъдете здрави и Вдъхновени!😘❤💥💦😘❤💥
  • Много е хубаво.
    Поздрави! Успех!
  • Много красив и нежен стих!
  • Много ми хареса, лее се като песен!
    Нежен стих!
  • Като песенна балада! Хубаво е!
Random works
: ??:??